Pomoc eksperta

Wyszukaj symbol

 

Wersja CD-ROM

Klasyfikacja PKWiU

to ustalenie kodu PKWiU i przyporządkowanie stawki VAT w ułamku sekundy,

to bezpłatne aktualizacje
w razie zmiany prawa.

Klasyfikacja PKWiU do celów fiskalnych

« poziom wyżej

Rozwinięcia kodu: 15.84.21-37:

-15.84.21-37.10Czekolada naturalna, pełna
-15.84.21-37.20Czekolada naturalna, do picia
-15.84.21-37.90Czekolada itp. przetwory zawierające kakao, w blokach, tabliczkach, batonach, w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, o masie powyżej 2 kg, zawierające w masie więcej niż 18% lecz mniej niż 25% masła kakaowego i tłuszczu z ml
-15.84.21-50.00Okruchy mleczno-czekoladowe, w opakowaniach zawierających więcej niż 2 kg
-15.84.21-70.00Polewa czekoladowa smakowa, w pojemnikach o zawartości większej niż 2 kg
-15.84.21-90.00Przetwory spożywcze zawierające kakao, luzem, pozostałe

Komentarze

Autor: jasiekbak88 (28-08-2014 19:26:41)
Temat: wysokość vat- u
proszę o podanie stawki vat- u dla tej kategorii...pokaż całą treść
proszę o podanie stawki vat- u dla tej kategorii zwiń
Dodaj swój komentarz
Drukuj